HM


Pudersvamp från HM


Pincett från HM

Guld Nagellack HM


Och hårnålar vart inköpt idag :)

Snart mina kära


Om ungefär 2 månader så flyttar jag, Fyfan vad jag längtar och äntligen får jag chansen att göra något jag tycker om. Jag utbildar mig till makeup artist, stylist och frisör ;D

Dessutom fyller jag ju 18 i sommar så det kommer bli sjukt roligt, taggad till tusen :)
 

Fyndat



Kom nyss hem från Birsta, åkte dit med mammsen men jag fick gå själv för hon var och handla juklappar till mig :D Jag gick in på HM och hitta 2 fynd där, en kjol och en ljus-rosa tröja med en sån där puffarm. Sen åkte vi vidare till Ica Maxi, där köpte jag med mig 2 sminkpenslar vilket som verkligen behövs, fattar inte vart alla mina har tagit vägen, har säkert hafft 10 stycken olika, 5 kvar kanske så det var nice!

Remeber today, i have no respect for you



Birsta nu


Nu ska jag slänga fram min söta lilla pälsjacka sedan dra i väg till Birsta.

Måste hitta ett par snygga jeans!!!!!!!! nunu.

Fredagen i kramfors


Igår åkte jag som sagt till Kramfors, när jag kom fram så åkte jag å Peter in på Sylos och där har dom världens godaste pizzamackor, alltså det är så sjukt jäkla gott. Efter maten åkte vi vidare hem till Peter och gjorde oss snyggare och for sedan i väg på förfest och sen vart det gladarn. Hade sjukt kul med Peter inne på gladarn dansa loss som fan på dansgolvet och kanske en drink för mycket där på slutet. Vi gjorde en repris inne på sylos på hemvägen,grisa ner Niklas baksäte, Fyfan va vi sleva i oss det där då vi var på väg hem.

I morse ville jag fan inte vakna upp, jag skäms så sjukt mycket dan efter och får världens ångest, så sjukt rädd att jag gjort bort mig osv. Så mitt uppe i det där tänkandet knackar det på dörren, så kommer Peters mamma in till oss så sa hon - Ida jag hängde upp din jacka härutan för på en galje så du vet om det, Aha tänkte jag varför då, varför hänger inte den ute i hallen för då? - Jo ida du sa ju att jag skulle ta hand om den, så sa hon att i natt då jag och Peter kom hem hade vi tydligen gått in till Peters tvilling bror och pratat med han, så hade jag jackan på mig inomhus sen kom Peters mamma också in och då hade jag sagt så här - Kan du hänga upp min jacka??? HAHAH åhh vill seriöst dö nu nu nu.. Bortskämd.






Bli brun, kåt och smal


http://www.quicktan.se/handla.asp

Undra om man vågar? Ska fundera ett tag till innan jag klickar hem detta. Det blir ett besök i solariumet så länge :)


Hejdå



Inatt fick jag feber av det där jävla vaccinet, frös som en idiot :@

Aja nu ska jag åka till Kramfors :)

Färgat håret


Har klippt mig och färgat håret, laddar in en bild på det morgon!

den nya influensan



"Tar man vaccinet så dör man och tar man det inte så dör man"
Därför bestämde jag mig för att ta sprutan idag, det gjorde inte ont och jag har inte fått nå biverkningar så jag tror att jag överlever :) Fasst jag blir mer och mer rädd ju mer jag tänker på att jag tog sprutan, läste nyss en artikel om influsean att en svensk har dött EFTER han tog vaccinet. Frågan är om det är media som förstorar upp allting eller om allt verkligen är sant allt som står i tidingarna. Ja ni fattar nog vad jag menar. Men det har även stått i tidingen att människor har dött för att dom INTE har tagit vaccinet, så det verkar ju som att det kvittar om man tar det eller inte.

Det jag mest är rädd för. Om det är så här att Forskarna som har tillverkat vaccinet inte har forskat riktigt på det, vad kan hända om en månad eller ett år och 3 år? Tänk om det är något slags gifter i det som kan skada mig för livet. 

Åh spyr bara då jag hör ordet v a c c i n. 


Hjälp



Jag pratar i sömnen, de kanske inte låter som ett särskllt stort problem, men det är de faktiskt. Jag har ropat ut mina egna hemligheter. Enligt andra kan jag även skrika i sömnen, och jag låter inte trevlig utan jag låter tydligen riktigt jävla elak. Har även vaknat upp av att jag skrattat hysteriskt och till och med vaknat upp av att jag gråtit.

För ungefär 1 månad sedan i sömnen hade jag slagit med knytnävarna i väggen , Och jag har samtidigt flåsat, så det har låtit som jag varit med i en boxningsmatch hahaha.

Jag är tydligen värsta psykot då jag sover, verkar ha personlighetstörningar.

 JAG VILL VERKLIGEN INTE PRATA I SÖMNEN ;/


 Någon som vet om det är nå slags sömnstörningar?


Beröm



Kom i tid till skolan i morse för en gångs skull. Fick ju muntlig varning i går på grund utav min frånvaro, Fasst jag varit där varje dag sen skolan började ( Fina flickor kommer alltid sent hehe.. Så jag tyckte det var dax att passa tiden idag, var där precis halv nio som man ska, och jag fick massa beröm idag av min Engelska, haha kan jag verkligen inte förstå, jag är verkligen sämst på att utala och berätta om saker på Engelska, men jaja alltid roligt beröm. =)

Efter skolan åkte jag hem och tryckte i mig lite choklad sedan såg jag på teve. Strax ska jag ner till stan och beställa en tid för att klippa och färga, och sen jobba fram till klockan nio i kväll!

Måste bara tilllägga en åsikt. Folk som säger brunkräm till foundation, det känns så jäkla 70 tal, låter oproffsigt och allmänt sliskigt. När jag tänker på brunkräm tänker jag på en fjortis som inte kan sminka sig. Tack för mig!



Saknar


Saknar dig


Nu tv ;)




Nu blir det Tv tittande, mummsa på nått gott, fet och go ska ja bli. 

Tillbaka från stan


Hemma nu från stan. Mysigt och vackert med alla ljus som tändes.

Nästa helg är det första adevent, kan inte förstå att tiden går så jävkla snabbt, snart är det jul i gen alltså. Det enda som fattas nu är snön, egentligen hatar jag snön, men det får gärna komma lite glittlig snö nu och efter julen får det fan vara borta.

Nu väntas det på en mysig och god helgmiddag, mums!! Det blir Potatisgratäng och fläskfile.





Trevlig kväll i går


Igår kväll åkte jag och Peter och käkade taccos buffe, sedan åkte vi vidare hem till julia och umgicks med folket som var där, några glas vin vart det och sedan vart det hemgång.

Tänkte följa med mor min ner till stan för att kolla på belysningen som dom ska tända kvart över 3. Kan bli mysigt! Sedan blir det hem och käka god middag. 


Städa



Ska sätta i gång städningen nu här hemma, dammsuga, dammtorka och ja precis, jag vill gärna ha ett rent rum :)

fransar


Jag vill ha! Så jävla snyggt, sen sätter man fasst nåra fler pärlor på ögonlocket, ME LIKE!

Pratade nyss med jullan. Vi planerade att vi skulle dricka vin hos henne på Fredag, kan sluta hur som helst. Om jag känner oss rätt, så är vin ingen bra kombination , haha gamla dar.  Det slutade alltid med en skandal,  men förmodligen går det bättre den här gången och jag förmodlar att det blir jävligt skoj.


Ny människa


did my nails today!

Nyss badat, användt ansiksmask, målat naglarna, färgat ögonbryna. Tack vare det känner jag mig som en ny människa.

Men känner mej totalt orkeslös, nu blir det tv sen sova! Natti

Lunch med sandra


Gjorde en jättefin uppsättning på mig själv.  ( den var finare innan jag laggt mig i sängen

Träffade Sandra idag på lunchen, hon bjöd på sallad på waynes coffee, gotti!
Sedan åkte jag tillbaka till skolan och pluggade ett tag. Sen åkte jag hem, kröp under täcket slog i gång andra avenyn på datorn.

Alldels strax ska jag äta broccoli soppa, låter vidrigt men det smakar himmelskt gott.
Tänkte vara hemma från jobbet idag också, för att det verkligen svider i mina ögon för jag är så himmla trött. Så jag tänkte lägga mig tidigt ikväll, mysigt.

Love


Köpte ny sådan idag som jag även har tipsat om förut, bland mina första inlägg här på bloggen :) Kika vettja, super bra spray.


shoppa


I morse for jag i väg till skolan och jobbade flitigt, sedan vid lunch slutade jag.
När jag kom hem var My på besök hon satt och drack kaffe med mammsen.

sedan åkte vi allihopa ner till stan, vi följde med my på körskolan.
Sedan gcik jag och mamma en sväng på stan, och självklart hittade jag en massa jag ville köpa, skor, jacka, smycken, tröjor, ja allt.


Och självklart är jag rätt så pank, bränner ju jämt mina pengar så jag har sällan kvar en krona tills 2 veckor före lön. Jag måste shoppa, jag vill ha nya grejer nu nunu.


Kom hem!


Väntar på att mamma ska komma hem från jobbet. Jag vill ha mat jag är vrålhungrig, har faktist ingen lusst att göra maten själv för då vet jag hur det slutar ( en liten promenix ner till ica för att köpa choklad, ja så kan en middag för mig se ut.


Promenad


Nu ska jag gå ut och gå en långprommis.

Muusik


Sitter här i  min ensamhet och poppar music, Väntar på att Rossi ska komma och hämta mig, så ska jag följa med hon hem till sig, ska göra hon snygg tills ikväll ;)
Puss


Tom




Jag är tom på ord. Jag känner mej riktig tråkig. Ska fördmoligen umgås med Sandra ikväll, vi hörs och syns.


Ny blogg design


Japp jag har ny bloggdesign, enkel och den får duga tack Sanna!

Idag har jag inte gjort allt för mycket, inprincip bara suttit hemma och jag är på väldigt dåligt humör vet inte varför, men allt känns förjävla tråkig. Jag vill bort härifrån nu, sundsvall är för skabbigt för att jag ska smälta in ;)

Tänkte ta ett bad nu och njuta!


concealer










Detta är en högpigmenterad concealer med neutraliserande egenskaper. En vanlig concealer döljer genom att täcka, Cover all Mix är fungerar som neutraliserare viket betyder att den dels döljer genom att täcker, men framför allt döljer genom de neutraliserande pigmenten.
Gul neutraliserar röda partier såsom ytliga blodkärl, blemmor etc.
Orange neutraliserar blåa toner i ansiktet som t ex under ögonen.
Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t ex ögonlocken. Kan även användas som high lighter under exempelvis ögonbrynet.



Själv ska jag slå till på detta :) Hört att detta ska vara as bra.

Hej och hejdå


Imorgon ska jag till en läkare, ser jag verkligen inte fram emot. Hoppas absolut inte på Cancer. Nog om detta. Tänkte bara säga hej och hejdå nu typ :) Slänger in nå bilder strax!


Tävling på jobbet


En tävling startade ikväll på jobbet. Den som säljer mest nya abonnenter den här månaden, jag tänkte vinna den hade jag tänkt mig. Har tamefan aldrig vunnit den där tävlingen men ju jävlar har jag bestämt mig att jag ska vinna, haha dessvärre gick det väldigt dåligt ikväll, 1 ny och 2 gamla, BRA START!!

Föresten någon som har tips på snygga vinterjackor? LÄNKA!

lugna söndag


Har precis sett 2 Beck filmer med Peter, jag är skitpeppad och vill se ännu en till film, vilket som inte accepteras!
Åh dom är ju så jäkla bra, alltså vi ser dom gamla filmerna för det är dom som är bäst.

Ja övrigt idag. My och hennes Peter kom hit i morse, sedan for vi allihopa in till Birsta och strosa runt. Inget in handlat men mycket är det jag vill ha kan jag lova er ;=)


Ska i väg nu



Jag hör mina grannar skratta hysteriskt för ovanlighetens skull. Annars brukar jag höra dom varje kväll skrika och det låter som det är jordbävning där inne dessutom vissa gånger låter det som att dom håller på och dö. Man kanske trots allt får sova lungt och skönt ikväll.

Nu ska jag dra i väg till och vara med Peter ;) Syns


Jag hatar att vara blek


Tog en solning efter jobbet med Fia. Om jag dör så kommer jag dö i hudcancer det är en sak som är säkert. Jag hatar verkligen att vara blek, för det första så tycker jag att jag ser förjävlig ut när jag ser ut som ett spöke och för det andra jag känner mig inte ett dugg fräsh.

Vad dum man är egentligen nu när det är vinter och allt, då hör det ju till att man ska vara blek, men endå så gör man det. OKEJ nu är jag inte den personen som verkligen solar jämt men jag solar väldigt ofta ( för ofta ) Men med måtta enligt mig själv. Åh jag har panik för att jag får alltid samma dåliga samvete då jag lägger mej där i grillen, jag får oftast panik och tänker konstant hela soltiden på hudcancer. Fan jag måste sluta.
Tänkte bara säga det natti.





Me like




Eyelinerbrush

Plugg


I morse åkte jag till skolan, har som sagt slutat på min praktik och ska i stället vara i skolan.
Pluggat med Engelska hela dagen, riktigt duktig har jag varit.  Sen for jag hem och städade och gjorde en omotståndlig köttförsås, mums!


Gamla bilder



Jag och ville som då var min bästa vän.

Jag och Thess

Hemma hos mig för säkert 4 år sen

Jag och Sandra innan vi skulle grilla


Hemma hos min kille som hette då ( Niklas )

Hemma hos Caroline Åhlund.

Jag sommaren då jag gick ut 8an.






Cascada


sånt man kan säga till en riktig vän med ett hjärta.


Massor har hänt det här året.


Måste erkänna att jag faktist inte mår bra och det är förns nu jag har insett det.
Jag hatar förändringar och har svårt att acceptera det. Nu kanske mina närmaste tänker på killen jag var tillsammans ett år med. Jag saknar han absolut inte, men visst jag har fortfarande inte förstått, det är på grund av förändringarna. Men jag är glad idag att jag insett att vi inte var bra för varandra. Vi fick varandra att må fruktansvärt dåligt. Jag sluta åt, gick ner 6 kilo ( har som tur gått upp till min normala vikt ) Jag sluta gick till skolan, jag sökte bekräftelse av andra, gjorde dumma grejer.

Jag börja umgås med min bardomskompis igen, vi vart som syskon direkt, inga konstigheter att vi hade vart i från varandra i nåra år. Allt var som vanligt. Hon stötte mig genom allt och jag henne ( det tog slut med hennes kille ungefär samtidigt ) Så vi hade mycket gemensamt, vi började vara med varandra konstant. vår enda trygghet var varandra.

Sen börja hon prata om mig på ett kränkade sätt till peter via msn hon visade absolut ingen respekt över huvud taget. Hon var känslokall. Hon gjorde smalisar och flirtisar, Medans hon satt och förklade hur jag var som hur jag funkade som, hon idiot förklade sin bästa vän. Hur känslokall får man egentligen vara?  Hon hade tydligen sagt saker som jag sagt till henne i förtroende ( mycket var sant men mycket hade hon förstorat upp och dessutom ljugit om ) 

Hon har förstört fruktansvärt mycket för för mig. Och det känns som man är på samma ställe som man var första gången. Varför finns det sånna här fruktansvärda människor?

Det är nu jag inser att jag måste hitta mig själv innan jag kan lita på någon annan.
Jag är verkligen hur ledsen som helst, jag är ledsen för att varje gång jag börjar lita på någon så visar det sig att dom är en helt annan person än vad dom visar sig vara från början.
 
Det jag undrar är av vilken anledning?


Så ni som kommenterar kan vara snälla och sluta för jag orkar inte ta det med folk jag inte känner. 

Sexigt


På väg till jobbet men lite bilder först







Nu ska jag borsta gaddarna och bege mig till jobbet. 

VECKANS BRA OCH VECKANS SOPA



Kände för en hiss och diss lista,  Men i stället - Veckans bra och veckans sopa. Nu kör jag ;P

VECKANS BRA !


Lovet
. Gud vad skönt det har varit och vilat upp sig. Jag har i och för sig jobbat, men tur och fått sovemorgon varje dag i en vecka, det är nice.

Varit med knub. Alltid lika roligt och träffa denna glada och spralliga person. Jag hoppas jag får träffa henne snart igen.

Happy aquarium. Från början tyckte jag det var töntigt, men nu är jag helt fast i det haha mina små gulliga fiskar.

festandet i fredags. Träffade sjukt mycket människor och jag hade riktigt trevligt.

VECKANS SOPA !

Nathalie uhlan.  Hennes vidriga beteende. Skulle vilja slå hon hårt på käften om jag fick chansen men jag fattar bättre hon är en fis i rymden! 

30+ gubben. Han har till och med vart min lärare och han går på 17 åringar? Tydligen är jag Ida Persson jävligt ful.  Men synd att han är fulare.











Nytt i sminkväskan


Sminket tog nästan slut i morse och fick nästan panik, så vart så illa tvungen att åka ner på stan och handla. Eyeliner från HM, foundation från face och compact powder från HM.

Vardagen börjar som sagt i morgon. Detta lov har gått så sjukt snabbt. Tragiskt men sant.


Black Eyed Peas


RSS 2.0