var tvungen


att lägga in, en bild på Jonathan när han är i grekland, SEXY ;)

heloj


Malin, Alexandra, jag på Stadshuset för nån helg sedan.

Gatufesten

Då är mitt lov snart slut, snart dax att återvända till salongen och klippa.
Varit ledig 2 veckor snart, börjar på måndag. Denna vecka har jag vart i Norrköping hos Jonathan och i morse var det dax att åka mot Sundsvall över helgen.. Blä det går så fort, hade velat hafft 2 veckor till, men det är endå inte långt kvar tills jag och jonathan drar till kroatien, vilket som ska bli väldigt mysit.  Men men snart är skolan slut och jag tar examen :)   Ni som är intresserade att vara med på mitt slutprov i stockholm kan gärna höra av sig, det jag behöver modeller till är Klassiskherrfrisyr, valfri damklippning, permanent och en långhårsuppsättning.

Bilder sen förrahelgen.






efter några glas, hahahaahahah...


blää

Var nyss ute på en kvällspromenad för jag fick sån ångest.. Nu har jag latat mig bra jävla länge och det märks verkligen på min kropp, jag vill vara lika smal som jag var förrasommarn!!!  Har verkligen ingen tid för mig själv längre, orkar oftast aldrig träna för jag är så jävla trött då jag kommer hem från skolan, man orkar knappt sminka sig på morgonen när man ska iväg till skolan, FYFAN vad jag känner mig ful!!! Ska bli så jävla skönt att få komma hem på Fredag och vila upp sig, och äntligen få tid till sig själv också =)  Det är superviktigt för mig..


 

köpte ett par nya skor idag  =)


Sommarlov på Fredag :D


Nyss hemkommen från skolan. Började morgonen med att träna fönvågor till en klassiskherrfrisyr. Det gick sjuktjäkla bra, skönt när man äntligen börjar fattanågonting och att det börjar likna vågor. Det var precis som allting bara vände, nu äre bara att träna att få dom så raka och snygga som möjligt ;)

Sen på eftermiddagen fick jag en supergullig kund som ville färga utväxten, samt toppa sig, det vart sjukt jäkla bra det med :D

På Fredag får vi sommarlov i 2 veckor så då hade jag tänkt att komma upp till Sundsvall. Har en bröllops sminkning, samt uppsättning som jag ska göra på mammas arbetskompis på lördag, så det kommer bli sjukt roligt. Så passa på nu att höra av er tilll mig om ni vill ha era ögonbryn noppade, färgade eller vill bli klippt samt sminkad. Jag kommer kanske inte vara hemma fullt 2 veckor men är ni intresserade så hör av er =)


Uppsättningar









En uppsättning jag gjorde förraveckan!  Nu ska jag dra till skolan, denna vecka ut sedan lov! sköönt.

RSS 2.0