Första helgen :)


Frisörväska som jag fått från skolan :)


Bjuder på nåra bilder från mitt rum i Stockholm.
Fick en skyddsängel som är längst ut till vänster från min moster. Tusen tack!

Sitter just nu och lyssnar på cascada och städar lite smått, har snart tvätt tid, sedan ska jag och Monika gå och träna på friskis och svettis, skönt och få röra sig.

Ihelgen har jag inte gjort så värst mycket, varit i centrum och kollat och tränat. Längtar tills i morgon och komma till klassen igen, ska bli skit roligt :D

 


Framme

Hallå, nu bor jag i Stockholm. Jag och mamma åkte hit i tisdags. Men hur vi kom hit, det vettetusan. Tror vi körde runt runt en rondell innan vi visste åt vilket håll vi skulle till, så när vi väl var åt rätt håll känndes allt så himmla fel, så vi åkte in på nån hästgård? Mitt ute i ingenstanns, typ timrå liknade. Jahapp i Stockholm liksom? Ja hur som helst så säger mamma på skämt till mig " nu har vi säkert kommit till sig o jonssons" = Typ nån travare, Så kommer det ut en tjej så vi frågar henne vart vi hamnat, och hon säger hos stig o jonsson. Haha mycket skratt vill jag lova, men hon var snäll och förklarade att vi skulle åka ut från den där gården och forsätta rakt fram, och vi kom fram på nått konstigt sätt, och hur? Det vet ingen av oss.

Så under dom här dagarna har jag lärt mig att åka spårvagn och tunnelbana, tror jag fått in allt i skallen nu. Men det återstår att se i morgon när mamma åker hem och jag ska åka helt själv till skolan.  Sjukt nervös kan  jag säga och det är för att jag kan lova att jag kommer sätta mig på fel tunnelbana och aldrig mer komma hem.

Och området jag bor i är jättefint, lägenheten och utanför, finns massa med affärer, solarium, apotek, friskis och svettis, resturanger mm.

Sjukt synd bara att det är så kallt i lägenheten, har fått tända massa med ljus för att hålla upp värmen.






Lite nytt


Var och käkade en sallad med syster idag sedan gick vi och kollade runt, köpte ett skor samt lite underkläder, en söt kofta, hårinpackning och smink. Fick dessutom en kasse med BH-ar av min syster, som knappt är använda. Så det är super!! Verkligen behov av underkläder, man köper det alldeles för sällan.

Har ångest jag har inte hafft tid att gå ut och gå idag, och stenvägrar att gå ut när det är mörkt, typiskt!
Ska förbi Nathalie om några timmar, men jag lär ju hinna somna.


Ska hinna träffa Julia och My imorgon också.

Puss!




Helgen slut


Då var helgen slut. Hafft mycket trevligt. Umgåtts varit hemma varit på promenad.

Imorgon tänkte jag göra några ärenden istan. Måste inhandla lite smått som jag ska ta med mig till Stockholm :)
Tänkte även passa på att träffa lite kompisar. Har inte så mycket annat att skriva så puss.


Pizza



Oh jesus vad jag ätit pizza. Jag och Micke gjorde hemmagjord pizza till middag. Åt en rejäl jävla portion och nu åt jag en till bit. Tur att jag motionerar varje dag. I morgon kommer jag springa minst en timme.

Puss 



Jag flyttar på Onsdag =)


Läskig bild. Ser ut som det sitter en liten bäbis vid mitt bröst :O

Om du bryr dig tillräckligt så har du fortfarande chansen att visa och att förklara dig.

Var med pappsen förut på stan och käkade lassange, sedan gick vi till innegården ( Heter det så? vi tog iallfall en fika där, sedan åkte jag hem, tog mig ett bad som jag gör varje dag. Nu tänkte jag färga ögonbryna och sedan ta och hitta på nått vettigare än att sitta här. Puss


Mat


Ska äta mat med pappsen i stan nu. så måste rusa =) pusshej!

Ny spacklad


NU är jag nysminkad och klar för jobbet. först kyckling och ris.


Tomt


hallå. Har inget direkt att dela med mig jag har fullt upp.
Har varit hos tandläkaren idag och det gick mycket bra, tog en sväng ner till stan och kolla läget där. Sedan köpte jag med mig en bit mörkchoklad med apelsin smak med mig hem. Nu tänkte jag börja sminka mig och dona lite sedan blire jobb. Sista dagen idag ;/

Saknar dig.

6-9



Jobb 6-9, Min nästsista dag på Dagbladet känns både roligt och trist..


Plock


Snygga jeans!


Idag var mammsen ledig från jobbet så jag tog med henne på en promenad, en långprommis, jätte skönt var det =).

Sedan lagade vi mat tillsammans, det vart spagetti och köttförsås, sedan har vi plockat i hop lite grejer som jag ska ta med mig till stockholm. Bland annat mat, plåser, värktabletter, tvättmedel, annat som man kan tänkas behövas =)

Nu tänkte jag sätta mig ner i ett varmt bad.
Hej



Ego girl












Morgonkaffe


Laddar in ännu en gammal bild  :) ( bara för att fylla ut bloggen lite.

Nyss klivit upp och jag njuter verkligen av ledigheten nu innan jag börjar plugga i Februari.
Börjat klivit upp tidigare nu så det är ett plus, hinner göra med saker då. Har precis druckit mitt morgonkaffe. Det blir väll snart en promenad ner till stan, för jag tänkte ta en solning på 20 minuters idag ( det gör jag väldigt sällan, oftast bara 12 minuter) Så det ska bli skönt å få lite färg.  Tänkte gå hem också.



Säger hej


Laddar in en gammal Lunarbild..

Imorse var jag ute och gick en riktigt lång prommis. När jag kom hem gjorde jag ordning fisk, potatis och spenat. Sedan var det dax för stor städning men har väll halva rummet kvar och rensa och dammtorka :P  Men det får jag forsätta med imorgon. 

Har så sjukt mycket att rensa bort i mitt rum :P Bara en massa skit i låder osv. Tänkte även plocka fram lite jag ska ta med mig till Stockholm. Men som sagt det får jag göra i morgon.

Godnatt =)



Puss


OMG. jag är så jävla mätt, har ätit middag just, samma som lunch! DET var så jävla gott men jag kanske åt lite för mycket he he.

Nu ska jag dra på mig nått snyggt sedan springa i väg till bussen ;)



Promenad



Imorse skulle jag egentligen vara på gymmet med Rossi klockan 10:00 men hon fick inte upp mig.
Vaknade strax efter klockan 10, tog på mig kläder och gick ut och promenera i stället, och gud vad skönt det var. Perfekt väder och jag gick nästan en timme.  Då jag kom hem var det dax för lunch, gjorde ordning kycklinggryta med kokta morötter och kokade ris.

Har precis kokat kaffe och väntar på att Rossi ska komma =) Jag hoppas hon tycker om kaffe, men det gör hon säkert inte , det känner jag på mig =P



Någon som vill träna med mig på friskis och svettis i morgon på morgonen?


palette


Härliga färger, skulle gärna vilja dutta mina penslar i dom här ögonskuggorna =)
Har 2 stycken paletter redan med en massa olika färger, men dom här är ju UNDERBAR!
600 kronor ;|


Hemma från syster




Har precis kommit hem från My vi har ätit tårta och firat henne :)
Haha gud vad jag och My var elaka när vi var små alltså, vi satt och pratade gamla minnen från tiden i Skönsberg, riktiga busungar var vi alltså.  Tycker synd om mamma som fick stå ut med oss 2 iallfall. Tur man blivit äldre för barn kan verkligen vara elak.



Tripp på stan som vanligt.


Ska ner till stan nu och hitta en födelsedags present till min syster som fyller 21 år i morgon.
Tänkte även passa på och se om dom har fått in nya vårkläder. Försöker få med mig någon men det verka hopplöst så jag får gå ensam :(





Hatar vintern


Hatar Vintern fyfan sitter hemma som en jävla zombie och stenvägrar vintern.
Vill inte gå ut och gå, vill inte åka i vägnånstanns för det är så JÄVLA KALLT.

TRÅK. Jag tänkte iallfall äta några vindruvor och choklad NU hej!!




Ps








HM


Så söt bikini från HM :) Ska beställas


Vem är det?

Nu måste jag berätta en sak. Ni får tro exakt vad ni vill men jag kan lova att jag verkligen kännde obehag och iaktagen.

Den här händelsen hände mig för unge fär 5årsedan då jag var nyinflyttad i Granloholm.
Det var den första veckan som jag sov där. Det var natt och jag låg och sov men jag  kommer i håg att jag vaknade av att jag kännde mig iaktagen. Jag kännde mig rädd och hjärtat slog fort kommer jag ihåg. Jag kollar runt i rummet och försäkrar mig att ingen är där, sista stället jag kollar på är dörröppningen, där stannar min blick i nåra sekunder. Det jag är för mig att jag såg var en äldre kvinna. Jag dök ner undertäcker och låg och svettades och var verkligen livrädd. Jag öppnar täcket lite och tjuvkikar, Det var ingen där, men jag kan nästan slå vad om vad som helst att jag såg någon. Jag somnade nog till slut.  Dagen efter förklarade jag för min mamma om vad som hänt och hon sa att det var hon som kollat till mig ( det sa hon bara för att lugna ner mig för jag fick reda på sanningen för 3 årsedan, det var inte hon som kollat till mig.

Och så händer det igen?

Igår kväll så hade vi främmande och det var en liten tjej här på 3 år som var med mig i mitt rum.  Jag satt och pillade på datorn och vad hon gjorde det vet jag inte riktig men hon pillade väll på allt möjligt som var i mitt rum. Rätt som det är känner jag samma obehag som jag gjorde den där natten för 5 årsen och i samma sekund så kommer den här lilla tjejen springades intill mina ben, och sträcker upp händerna och hon ser verkligen livrädd ut, rätt som det är så pekar hon ut mot dörröppningen och hon sa något som jag inte ritkigt kan tyda ritkigt men nått liknade " dä vaj nå dä" = Det var nån där?  Jag vet faktist inte vad hon menade men jag fick verkligen rysingar och jag vart jätterädd. Jag har liksom inte velat tro på mig själv om det jag "tror" att jag
såg för 5år sedan men när detta händer så vet jag faktist inte vad jag ska tro länge.

Jag sprang ner påengång med henne och berättade för mamma ( hon tror på mig) däremot hennes föräldrar måste trott jag typ ljög eller nått. Jag har hört att barn är mer motagliga att se saker? :(  Jag vet inte alls. Detta är bara så jävla äckligt.

Men vem är det?

 

 


Lista




Namn: Ida Evelina Persson

Kallas för: Idan, idis eller ida

Stjärntecken: Tvilling

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Ett hål i varje öra, Naveln, Tungan och näsan

Tatueringar: Nej vet inte om jag vill ha eller inte.

Längd: 1.59 ? Vet faktist inte

Skostorlek: 37

Hårfärg: Mörkblond

Fräknar: Massa!


Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja
Tycker du att du är attraktiv? Ja
Dricker du? Vin, cider och gärna champagne ( bara druckit de 3 gånger :P
Röker du? Nej tack och lov
Vilket schampo använder du? Schwarzkopf
Vilken parfym använder du? Britney spears, Clean
Vad är du rädd för? Gå ensam i mörkret
Gillar du att tvätta? Aldrig gjort själv
Gillar du berg- och dalbanor? Aldrig åkt
Filmen du hyrde? Hmm kommer faktist inte i håg
Personen du ringde? My
Personen som ringde dig? Mamma
TV-program du såg? Reklam haha
Person du tänkte på? Pappa



Har du någonsin

Gråtit över en pojke? 2 gånger
Gråtit över en flicka? Nja
Ljugit för någon? Mest ursäkter
Varit i slagsmål? Ja
Blivit arresterad? Ja
Träffat någon från internet IRL? Ja??



Antal…
Gånger du varit kär? 2 gånger

Gånger ditt hjärta brustit? En gång

Hjärtan brustet på grund av dig? Tror det

Tjejer du kysst? Har hänt vet inte hur många gånger

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? 2


Kiss


Och godnatt!

En liknade


sån väska är jag på jakt efter.


Gnatt mäer


Laddar in en gammal bild sen i sommar, inte så vacker bild men fan va smal jag var, vill se ut så nu med.

I morgon blir det en godjävla frukost.  Sen stan för att jag är på jakt efter en snyggjävla väska, sen hem dona/fixa. Sen har mamma bjudit hem nåra, det blir god mat!


NATTI PYSS!





= jobb





Stan, sen jobb PUSS!

Färga eller inte.



Jag är sjukt sugen på att göra fler ljusa slingor i håret.  Isåfall hade jag tänkt mig att färga det själv, hemma alltså. Men jag är så sjukt rädd om mitt hår, har inte färgat mitt hår själv sedan ett år tillbaka , det är för att jag väljer hellre frisören i första hand eftersom att det sliter mycket mindre på håret. Men nu har jag fan inte råd, jag var sist hos frisörn för typ 1 månad sedan.

Varför ska jag alltid få såna här panik tankar att jag verkligen måste färga håret? Jag trivs ju i min hårfärg som den är nu, men endå får jag såna här panik atacker och då går det oftast inte att ändra på.

Ja ni får väll se om jag färgar det eller inte.


Fa n  jag jobbar ju i morgon. Åh!





Balsamspray

I vanliga fall brukar jag jämt borsta håret innan jag går och lägger mig, nyårsnatten glömde jag helt bort det vilket resulterade tovigt hår. Det var det värsta jag vart med om i hela mitt liv, jag trodde helt seriöst att jag skulle få klippa bort toverna, och eftersom att jag hade massa hårspary och hårvårdsprodukter i det så vart det ju så klart 1000 gånger värre än vad det i vanliga fall kan bli.  Sen igår morse har jag inte vågat duscha mitt hår fråns att jag fått ur alla tover. Balsamspray från scharzkopf räddade allting, TACK!!  nu har jag lent och fint hår igen..






Den röda till vänster är en balsam-spray för färgat hår.
Den gröna till höger är en balsam-spray för skadat hår.











Shopping






Armband och glitter-Eyeliners

Plus Jeans, träningsbyxor och träningströja :)

Taccos


Nu ska jag och Peter göra ordning bakis mat, taccos ( tredje gången den här veckan, men det är ju så jäkla gott :D

Gott nytt

Vi var först hemma hos My och Peter och käkade en riktigt god middag, Laxrullar med romsås och kroketter. MUMS! Efter den goda middagen spelade vi spel och drack gott. Sen slog det till, jag och My stod vid karokern och rockade loss!  Sen fick vi för oss att vi skulle fira nyår i stan, så vi beställde en taxi. Vårat nyår firades på en parkeringsplats vid bion 10 minuter tidigare tolvslaget, ( Vi tog fel på tiden )  Fullare vart vi, och vi fick för oss att vi skulle in på krogen. Tyvärr kom inte jag in på Mys pass, snyggt försök! HAHAH.. Slutade med att polisen kom och hämtade oss men Peter kunde tyvärr inte vara tyst så vi fick sova på olika håll i natt. Ni kan ju gissa vart han fick tillbringa natten på, fem stjärnigt hotell ?;)

Det var en jävla bra nyår, enda tills vi fick för oss att gå in på krogen vilket som var jäkligt dumt.

Just det,  Då jag kom hem var jag ju jäkligt förbannad så jag tänkte ringa och skvallra för peters bror :S Fattar inte vad jag fick den dumma iden i från, Jo jag ringde ju han och han svarade tyvärr,  den var inte ren svenska direkt som jag pratade. Skämmigt!! GUUD  jag ska inte DRICKA!!

Nu kommer det nåra bilder :)













Glad tjej, haha.



RSS 2.0