green


konstig bild men så här blev det, as fiint!! ;)





Nöjd.


Var på stan igår med syster och kollade i inredningsbutiker.

En exakt såndär liten fågelbur köpte jag igår på rean. Vart riktigt nöjd över mitt köp eftersom att
jag har spanat in det den här länge och fick den till ett bra pris. Och det passar så himmla bra i mitt rum. Jag ställde buren på en liten vit stol jag hafft sedan jag var liten med ett ljus inut i. 

 

 

Norrköping

Bilden är tagen i kroatien. Vi var på väg till en strandresturang.
Nu är jag i Norrköping, Jag och Jonathan åkte från mig klockan 9 i morse. Och nu är vi helt slut, blir strax film och sedan sova :)  Pusss

Buu!





CV


Fan jag måste vara invalid eller något, för de tog sån tid. Sudda, skrev om. Sudda, skrev om. Nu äntligen har jag fått till det efter ett par timmarsömn. Det känndes jävligt bra skrivet, men endå när det kommer till sånna grejer har jag sånt dåligt självförtroende, kan aldrig bli 100 procent nöjd med någonting jag gör. Det kan vara vad som helst och jag tycker alltid att jag kunnat gjort annorlunda.


Hundvakt



Hundvakt hos min storasysters hund.  Mötte upp syrran förut inne i stan eftersom hon skulle jobba fram till klockan 9.  När my lämnade i från sig han, så fick han panik, och jag skulle hålla i busskortet samtidigt som jag hållde i han, och samtidigt dessutom trycka med busskortet, åh aldrig vart med om nått värre, folk måste ju trott att jag inte kan ha hund eller nått, såg efterblivet ut haha :P   fasst är han inte söt så säg :D aww!

Ska strax åka och lämna tillbaka han :)  Pusss


Hoho




Just ja. I går så färgade jag Mys hår, och klippte dessutom bort en bra bit. Hon har page nu, och attans så bra hon passar i det, sjuukt jävla snygt blev de =) i like!!!! önska jag också vågade göra det, men jag vill samtidigt ha långt..

Ska be hon skicka en bild på sitt hår, så jag kanske kan lägga upp här =)  Pusss

Fyndade


Häromdagen fyndade jag jättesöta blommkrukor för 20 kr styck..


Och ett glansgivande spray till tjockt och tort hår, 99 kr. Body butter 30 kr.

På tal om body butter, det är något jag är beroende av, alla som känner mig vet att jag alltid smörjer in mig flera gånger om dagen, och kan säga att jag lägger nog krämen på dom konstigaste ställerna, bakom örorna, nacken och fötterna. Hahaha :P  jaja den där luktade riktigt gott iallfall =)

Home sweet home



Nyss vart hemma hos min mormor i Bredsand. Hon behövde bli av med lite gamla toppar :D klippte hennes väninna också, det gick suuper.  Fick pannkakor också, åhhh de är så jävla gott alltså... Precis kommit hem och ska ringa hit systra tänkte jag, hon behöver färga håret och klippa, så man blir nog sysselsatt ett tag till =)

/ Pusss

summer


Kräftskivan i norrköping.

Kroatien.

Jag och bella i vasastan (stockholm. :) En riktigt fin vän jag fick i Stockholm.


kroatien med Jonathans familj. haha gud vad liten jag är gämfört med jonathan.
Love you <3



Vill ha nu...


Hört att min granne gör naglar =)  Då jag får pengar är det något jag ska göra !!


Väska! nått liknade eller så. MUMS! <3

Håår!

Tänkte dela med mig av några tips för att få voym. Detta är någonting jag tycker alla borde ha. Detta har jag provat på mig själv och även kunder i salongen. Dom här produkterna är magiska!  Älskar <3

 Volume Body me ( om jag inte minns fel.  Detta kan du använda att föna i, helst med fönborste för att få upp volumen från hårbotten. Du kan också föna som vanligt.



 Dust it.  Jag var väldigt skeptiskt från början av detta. Men jag använde det på helt fel sätt.  Ett tips är att du tuperar håret samtigt som du häller lite i hårbotten.


Björn Axen volume master. Som lyfter håret från hårbotten och skapar volym. Funkar med gamla krustångar också. :)


Fransförlägning.



Läste en blogg nyss och fick inspiration. Ögonfransförlägning, Gud va fint det är.
Skulle så gärna vilja ha själv, och dessutom lära mig att göra det på andra!
Fick en idee om att kanske gå en sådan utbildning och lära mig, Synd bara att jag är så jävla fattig nu  :P 

Åh  vad irriterad jag är nu, klias i fingertopparna! så tråkigt att gå arbetslös,  Vill verkligen ha jobb i Norrköping.. Någon som känner någon som jobbar som frisör i Norrköping ?  Vill så gärna ha ett jobb, verkar omöjligt.........

Varit på stan idag och handlat


En ny Highlighter som jag införskaffade mig idag!  Ett fint lyster i det..


Highlighter på kinderna samt läpparna =) Älskar det!

sminksmink


Lite utav mitt smink, fick nått impuls ryck och skulle sortera allt jag inte använder och lägga i min sminkväska!


sådär! Nu har jag lite plats i mina lådor att fylla med annat! Vart så fint :D

Jag är tillbaka ! ;)



Först var jag blond.


sen färgade jag håret mörkare med kastanj i.


Tröttnade fort på den färgen jag hade innan, och kom på att jag vill bli blond igen så jag bestämde mig för att bleka slingor i  det dära.







RSS 2.0