klippa dig?









Kommer hem till helgen passa på att bli klippt billigt ;) Puss


Brunhårig ida som 15 åring?


HAHAHAHAAH

Skolan


Förraveckan satt jag ihop nån slarvig uppsättning efter jag hafft en kund :)

pics














Har blivit dålig på att blogga


Har sällan tid att blogga eller lust! Jag har ingenting speciellt att skriva om. Jag går bara i skolan och på fritiden och helger umgås jag med olika människor. Dom senaste helgerna har jag festat och sedan vart i Norrköping. 

Iskolan har vi börjat klippt nu på riktiga människor och det är så grymt kul! Hade min 3dje hårmodell idag och det gick superbra. Det är så mycket lättare att klippa på en riktig människa än en tråkig docka som man tappar på golvet stup i kvarten.

På Onsdag far jag hem till Sundsvall igen, det ska bli roligt att få träffa familjen och att få långhelg, gud va skönt!

Slänger in nån bild och text, då jag har lusst =)

smink


Idag iskolan har vi hafft väldigt roligt. Först teroi, sen sminkning. Har jag nämt att vi fått en hel väska med sminkpenslar? HURRA!!  älskar sånt! Fasiken vad roligt det ska bli när vi är klar! Vi har massa att lära oss men gud va kul det ska bli. 8 veckor kvar, och förmodligen klar sen.

Efter skolan så åkte jag in till täby en sväng, hade fått 150 kronor på H&M, köpte ögonfransböjare och svampar samt ett nagelack i rosa. Så nu ska jag måla naglarna sedan hoppa ner till sängs.


Färga/klippa


Nån vecka sedan på skolan. Jag färgade sofis hår svart.

Söker en modell till på Torsdag. Antar att det blir svårt, efter som jag inte känner speciellt många i Stockholm. Men om någon vill färga/klippa sig hos mig i salongen på torsdag så får ni höra av er!

Var hemma i helgen




innan utgång :)


Home


Till helgen kommer jag hem till Sundsvall, då får jag äntligen träffa min familj <3 Och dom närmaste vännerna! Längtar jättemycket. Nu vare exakt en måndad sedan jag var hemma och hälsade på, och det känns verkligen, jag behöver komma hem, komma på andra tankar än bara skolan. Jag är trött och tycker allt är jobbigt, fy så mycket det är. Hafft färgteori i veckan och vi lär oss hur man slingar med folie osv. Det är nya saker hela tiden vi ska lära oss men fasiken va kul det är och man lär sig massor men det är jobbigt just nu, näre är så mycket nya saker hela tiden. Jag behöver helt enkelt komma hem. Och på Måndag blir det nytt, vi börjar med sminket. Det klias i fingarna, jag vill sätta i gång nu!! Till veckan kommer jag garanterat ha med mig kamran och knäppa kort på allt vi gör =) Kika in då vettja.

Om det är någon som behöver toppa sitt hår så kan jag klippa er billigt ;) 100 kr 


 


När ingen ser, när ingen vet Kommer gråten mitt i skratten


Möms!


Mums!!! Monnika bjöd mig nyss på choklad LÖÖÖVE!! <3

Pappa ringde nyss.
- Hörde att du vart på blinddate pappsen
- Ja fyfan, det var inget för mig, det var lika bra och åka hem.
HAHA på sättet han sa det, det var så jävla roligt.


Aja nu blire en dusch och sen krypa ner i täcket Puss..

Isklumpar och färgat hår


Färgat håret :)


Imorse var jag verkligen så jäkla trött, hade gärnat velat ligga kvar 3 timmar till, men icke!! Jag gick upp och åt frukost och åkte i väg till skolan.

Det hände världens sjukaste sak i skolan idag. Vi har fönster i taken, och där uppe finns det gubbar som skottar ner snö till backen, men istället så  kastar dom på våra fönster, och det låter som det är en jordbävning inne. Rätt som det är så spricker fönstret, och det går sönder.
Det är alltså glas och stora is klumpar som faller ner på våra golv. Tack gud att ingen av oss fick den i huvudet! Då har vi varit 16 mindre i gruppen eller till och med färre. Efter denna olycka var skedd, var vi tvungen att gå in i salongen, för vi kunde inte vara kvar i teorisalen. Så vi fick färga håret på varandra istället.


Jag färgade Sofis hår svart, det var jättefint. Och Hanna min lärare la en nyansering i mitt hår = färg som man lägger i blötthår, Ville få bort det gula från håret, och det vart jätte fint :)

Efter det fick vi sluta och jag åkte hem och städade ( tyckte att det behövdes.

Ikväll ska jag antingen träna eller bara tare lungt och se på vampires diaries.


godnatt


Nu äre strax tid för att lägga sig, få sig lite skönhetsömn skulle inte vara helt fel ;) Puss

Varning


Gjort ansiksmask nyss, det var verkligen härligt :)


Ett måste, vill ha nått brunt eller beige nagelack.



Varning! Ät aldrig en apelsin om du borstat tänderna, BLÄÄ!!

Jag vart kär nu


RSS 2.0