Min blogg suger

Jagvet. Jag är dålig på att uppdatera bloggen, och när jag väl gör det så laddar jag bara in en bild på mig själv, haha :`) Men ska försöka vara lite mer social här, vi får se hur det går med den saken.



Igår kväll umgicks jag med några från klassen, vi drack vin, och det bjöds på showdans, Veronica och Linnea var galna!! haha..  Efter några glas tyckte jag det var dax att röra på sig och åka hem, 1 timme tar det för mig att åka hem... Fick nästan dra i ögonlocken för att inte somna på tåget.. Nä fyfan det var hemskt..

Idag fyller Monnika år, så då blire väll vin och galenheter ikväll igen =)

Nu äre slut.






Till veckan ska jag börja bli sund. Sluta äta godis och börja utnyttja mitt träningskort. Nu är det dax att få  lite muskler på pinnkroppen.. Bara så ni vet.

Home


Då var man hemma i Sundsvall, alltid lika roligt att träffa alla. Men Sundsvall blir det nog ingen framtid för mig i.. Det är säkert. Var ut i går med Sandra och Nathalie, vi började kvällen med att shotta och hur slutade kvällen? Ja betydligt bättre än vad jag anat. Hade så jävla kul. Mamma kom och hämtade mig runt 11-12? Så tidig var jag, men det var bara skönt att få komma hem och krypa ner i min underbara säng. 

Idag var jag och mamma på Birsta och yrade omkring, kom hem med 2 tröjor och en randig kavaj, SKITSNYGG!!! den ska avvändas mycket i höst. Ska knäppa en bild på den så ni får see!


Nu ska jag ut och åka bil med sandra. Puss!!

RSS 2.0