åker i väg nu


I går festa ja all ningt long, sjukt kul hade jag ! Var inte planerat att jag skulle med ut men så vart det och vilket var lyckat. Inpuls grejer är roliga. Sjukt slut idag, less, ont i huvudet, besviken. Jo det har hänt mycket under ett dygn förstår ni. Jag måste skynda mig nu, Men ett tips lita aldrig på någon, Ha kul ikväll. PUSS


Jag trodde jag kände dig men jag vart blåst.











Se om jag hittar nå fynd


stan nu, puss!



smink










 




Stan, birsta, jobb, sola


Idag har jag varit med Rossi hela dagen, gud vad roligt det var att träffa henne. Så långt mellan gångerna. Hur som helst så gick vi först på stan en väldigt kort stund, sedan åkte vi vidare till Birsta. Har laggt undan en lepoard tröja tills i morgon som jag förmodligen kommer att handla, funderar även att färga håret i morgon, fasst jag har inte bestämt mig än. Vad ska jag göra?

Sedan vart det jobb som vanligt, har verkligen ingen motivation till det längre. Känns bara tråkigt och meningslöst att jobba, dessutom trött och sliten som ett djur. Kämpa det gjorde jag iallfall tills jag gav upp och hittade något annat kul att pilla på nämligen gem, roligt tidsfördriv.

Efter jobbet mötte jag upp Nathalie utan för 2 Bleka Kompisar. Vi solade i 12 minuter. Lätt värt det för nu är jag brun och fräsch. Undra om jag ska smeta på mig lite brun utan sol också. Hmm.




Sallad


Nu blire en tripp på stan, måste handla mat, jag tror att det blir sallad från Ica explanaden. Supergod!
Dö hungrig som vanligt. Ses!




en sorglig figur


Varför tänker jag så mycket för.


Nu har jag Jobbat i några timmar. Skönt nu har jag gjort något bra idag. Tänkte strax gå och lägga mig i sängen och sova! Äntligen. Sova älskar jag , så fruktansvärt skönt. Speciellt om man är riktigt trött. Skönt att stänga av omvärlden ett tag.

I morgon tänkte jag tvinga med Mammsi på Birsta city. Inte varit där på evig heter, konstigt nog för jag älskar Birsta. Ja får hoppas att jag lyckas lura med henne dit..

Sov gott =)


Choklad förbud


Ja tydligen så har man " choklad förbud " Jag får i stället äta frukt.
HUH?.. Det var verkligen inte snällt sagt av min mamma. Hon tyckte jag hade fått för mycket kvisslor.
Aja lika bra är väll det, man blir endå fet av godis =)

Nu ska jag sätta en plastpåse över huvudet och Traska i väg till dagbladet strax, först ska jag handla mat.


Bra kväll



Så då var man hemma från en jäkligt bra kväll på jobbet. Jag sålde nämligen 12 stycken. Åh så skönt äntligen. Hoppas det håller i sig, men det gör det nog tyvärr inte. Belönade mig själv med en korvmacka då jag kom hem, det fötjänade jag.

Jobbar fram till Torsdag denna vecka, måste ta igen mig från dom dagarna jag var sjuk förra veckan. Typiskt att jag skulle bli sjuk förra veckan, får ju inte direkt något lov.

Till helgen då. Är det ingen som är sugen på att bjuda med mig på en rolig halloween fest till helgen? hehe :D



Lov


Nathalie kom hit i går kväll. Och åkte nyss hem. Bättre vän en henne kan man verkligen inte ha.
Vi har så jävla roligt i hop. Absolut inga stela samtal, eller nå hemligheter här inte. Vi vet allt om varandra.
Man kan verkligen vara sig själv och även hon så klart !

Det jag kan tycka är jobbigt det är när man är med vissa, så kan kman inte riktigt slappna av, Varför är det så? Det blir bara tråkigt att vara med dom i längden speciellt dom som inte kan bjuda på sig själv.  Hur som helst hon är bäst iallfall!



Skönt med lov, synd bara att man måste jobba.  Hörs ikväll


Hemma spa

Hittade nyss ett väldigt bra tips för hemma spa :)


1. Skapa spastämning

Doftljus 
Ett doftljus som ska lukta väldigt gott, samtidigt en avslappnade doft.  


Musik
Har du till gång till musik så varför inte slå på din lugnaste favoritmusik lågt i bakgruden.

2. För ansiktet

Ångbad

Koka upp två liter vatten. Häll i en stor skål och dra en stor handduk över huvudet medan du håller huvudet över skålen. Sitt så i minst tio minuter. Badda ansiktet torrt med en handduk efteråt.

Ansiktsmasker
 
Avokadomask
1 st mosad avokado
Använd skalhalvorna till armbågarna så blir de bebismjuka.


Efter ansiktsmaskerna:

Ansiktsvatten
Stänger porerna och ger huden spänst.

Koka tee
Låt svalna till rumstemperatur. Sila och badda sedan ansiktet med en fuktad bomullstuss.

3. För håret

Använd din Inpacknig


Skönt och dessutom väldigt bra för ditt hår


Oliv- och ägginpackning
0,5 dl olivolja
1 st äggula 

Blanda och fördela i håret. Täck med en handduksturban. Ju längre inpackningen får sitta i, desto effektivare är den. Räkna med minst en halvtimme. Använd gärna schampo när du sköljer igenom håret. Piggar upp torrt och ledset hår.


4. För kroppen

Kroppsskrubber:

Sockerskrubb
0,5 dl strösocker
2 tsk olja
2 tsk mjölk

Blanda till en jämn kräm. Använd blandningen som skrubbkräm över hela kroppen. Börja vid fötterna och sluta vid nacken. Du blir av med torr hud, döda hudceller och smuts. Skölj i duschen.

Saltskrubb
ca 1 dl salt

Enklast och bäst i badet är att gnugga in sig med tvål och sedan ta en nypa salt och skrubba med. Det är en dryg skrubb och ger en renande och uttorkande effekt. Glöm inte bort att smörja in dig med en fuktgivande kräm efteråt.


5. För fötterna

Fotbad:

Klassikern
1 tsk salt
1 kapsyl såpa


Ge mig




hela dagen på stan


Hela dagen idag har jag vart borta. I morse ringde jag syrran och frågade om hon ville följa med mig ner till stan, och det ville hon, Peter följde också med.

Vi gick och kollade på kläder så klart och jag köpte ett par strumpbyxor, ett skräp, en halsduk, en tjocktröja och en skjorta. Efter det så vart vi så klart hungriga och bestämde oss för att få i oss käk, och självklart Taccosbuffé, ( synd nog åt jag bara 2 stycken för 85 spänn )

Efter jag hade varit med My och Peter hela dagen åkte jag även förbi Nathalie och hälsade på.
Ikväll blir det lungt för min del, stannar nog bara hemma =)


Bilder









:)





Nästan frisk


 Hejsan. Idag mår jag bättre. Var till skolan förut hade en lektion, så skönt :).
Sen jag slutat jag bara fördivit tid på ingenting, sjungit en massa haha nu får man väll bara vänta på att bli vräkt :D 

 Ska strax i väg och jobba. Tänkte ta en tripp in på stan och kika lite innan jag börjar :).


smycken




snygg



Innan du sminkar dig




1. Rengöring och ansiktsvatten.

2. Dagcreme såklart – gärna en lystergivande.

3. En ögoncreme med lätt concealereffekt som ger en perfekt finish.

Nu har du en bra start på dagen, sätt i gång och sminka dig. Du känner dig så fräsh :).

För att optimera ditt resultat och få naturlig hy så är det nu dags för att ta fram foundationborsten och buffa på lite foundation - Som ger dig en jämn hud. Avsluta med puder för att fuska fram en fin solbränd färg och ännu mer lyster. Det hela avslutas givetvis med en fuktspray i ansiktet, för den perfekta finishen. 10 minuter senare är du redo att starta dagen med perfekt hy och ett leende på läpparna. ;)



Mums



En beige ögonskugga från Make up store.
En svart ögonskugga från Make up store, använder som eyeliner ibland )
Rött rouge från
Make up store.



En grå /blå ögonpenna från Lancome.
En grön ögon penna som är lite "mjukare" , från Make up store.

Brukar variera. I bland har jag den grå/blå pennan, eller så den gröna. Eller så använder jag den svarta ögonskuggan som eyeliner helt enkellt :).


Marykay hudvård


Oh herregud så bra detta är :)

Sjuk


Helt snevriden idag.. Sjuk.

Hemma idag från praktiken. Jag är sjuk. Halsont, ont i huvudet. För övrigt, det är inte bara kallt och mörkt och färgade löv ute, dessutom börjar mörket sänka sig över människornas sinnen. Höstdepp, någon som känner igen sig? inte sommar längre, utan nu är det höst. Alla eller många börjar bli deppiga, vintern är så nära. Fy sjutton.

Peter for nyss. Han kom hit med halstabletter, piggilin och choklad. Vilken kille alltså! Kan säga att det verkligen uppskattades. Tack. Tro inte nu att jag är jätte sjuk att jag ligger i feber osv, är bara krasslig och väldigt trött.

Ikväll Tänkte jag faktist bara tare lungt. Svepa in mig i en filt.. Jusst det mitt nyaste windows 7. är bäst !! 

 


Fructis


Om du inte har testat Fructis Volume Restructure, DO IT !
Det känns som att det verkligen vårdar håret från insidan. Du får samtidigt volym men fortfarande väldigt lent. Känns super skönt.


 



Dålig dag?


En gammal bild, varsegoda!

Vilken piss dag! Jag har bara gått runt i lägenheten och inte gjort ett SKIT. Eller jo i och för sig. Jag har jag faktist städat rummet, lyssnat på musik, dansat (vilket måste sett väldigt löjligt ut, hahaha..


Ringde och sjukanmälde mig till praktiken idag, mådde inge vidare i morse då jag vaknade, men nu mår jag hyffsat iallfall.

Sitter och väntar på att min lagade dator kommer. Wie äntligen kan jag bli mig själv igen, alltså den datanörden jag var förut. Min dator har dessutom nyaste windows 7. Hoppas det funkar bättre annars slänger jag in datorn i väggen :)

 



lägenhet på g


Nu blire mat sedan far jag i väg och jobbar.
Bostad är på g i Stockholm nu iallfall,Åkersberga så det känns väldigt bra. Dock går det inte och få tag i en lägenhet så jag får hyra ett rum av en bekant. Funkar i 9 månader.. :)




Hej och Godnatt


Då var man hemma igen efter en helg i Bollsta.  I helgen har vi varit på fotbollsgala i Kramfors. Dom delade ut priser, bjöds på mat, musik och dans.. Helt slut idag kan jag säga, så det blir en tidig kväll. Godnatt :)


Bilder från lördag, fotbollsgala




Fredag


Hej!
Nyss satt fast lösnaglar åt min mamma. Likadana lösnaglar som jag har. Resultatet vart verkligen bra, hon vart mycket nöjd :)

Jag tycker verkligen det är roligt att göra andra fin. Allt som, sminka, frisyr, måla naglar osv :) WIIE.. Åh bara för jag skrev det där så längtar jag tills jag flyttar.. Inte långt kvar nu.

Nä nu tänkte jag göra ordning en god paj till lunch. Ikväll åker jag till kramfors, så vi hörs. Puss



Stressande


Idag har det vart en jobbig dag. I morse då klockan ringde ville jag bara lägga mej ner och grina. Men så vart det inte, klev i stället upp och var en grinig argbigga. Åkte sedan till tandläkaren och vidare till skolan efter det, som jag var på fram till klockan halv 3. Inte nog med det, nu klockan sex börjar jag jobba. Mina dagar är numera jävligt stressande. Känns som att man knappt är hemma något. Suck.

Ikväll då jag kommit hem från jobbet ska jag sätta mig i ett varmt och gosigt bad tillsammans med badskumm. Avkopplande och mysit :)

Skönhet

Skrubbvante
Sminkväska.

Eyeliner


Åsikt


Blir så trött på alla som noppar sönder sina fina ögonbryn. Överallt finns dom. Tragskt nog går det nog aldrig att ändra på. Varför ska man ha 2 kolsvarta streck som ögonbryn? Det ser förjävligt ut. Fjortis ögonbryn enligt mig. Och folk som går med vit foundation på sina läppar? Eller den nya trenden inom att vara fjortis, den vitglittriga ögonskuggan över tamefan hela ögongloben. höll på att glömma att tilllägga när ni använder foundation, glöm inte sminka er på halsen.

Gör så här!
Spara ut era ögonbryn, gå till en salong och fixa era bryn, 100 kr max.
Sluta med foundation på läpparna. Finns snygga läppglans i alla möjliga färger.
Sminka er rätt så kan ni använda den vitglittriga ögonskuggan.
nu ser ni ut som folk :D


Snyggt














Vackert silverfärgat armband med dekorativt frontlås med kristaller.


Promenad


Kom nyss in från en skön promenad. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, kladdkaka till efterrätt. Så nu tänkte jag ta en dusch/sminka mig. Puss :)


Städat










tips

Jag har precis solat och bastat. Gud vad skönt och verkligen avkopplande det är alltså. När jag bastade passade jag på att applicera på hårinpackning, resultatet blev verkligen bra.


TIPS.


Applicera hårinpackningen och vira en handduk runt håret och sätt dig en stund i bastun.
bastu + skölj sedan håret med iskallt vatten, det gör susen!


Har du inte en hårinpackning hemma kan du göra din egen hårinpackning, mosad avokado och ett ägg. Håret blir jätte lent.


Smink


Efter att vi vart på stan i går åkte vi hem till Nathalie. Där sminkade jag henne, lockade håret, visst vart hon snygg? Sedan vart det en hel del spel och drickande.


Behålla eller byta ida?




I går var jag och Nathalie på stan. Vi gick in på scorett för att köpa skorna jag la undan härom dagen. Det vart jusst detta par på bilden åvan för. Jag tycker verkligen att overknee skor är skitsnygga, jusst dom här är precis i min smak. Men nu är det så här att jag ändå tvekar på dom. Vet inte vad jag ska ha dom till, dom känns bara klumpiga. Vad ska jag göra Ida. Behålla eller byta?.

Klockan sju ska jag sola och basta, skönt!




Mina lösnaglar


Syns inte så mycket. Men snyggt blev de :)


Runda på stan


Idag har jag umgåtts med my inprincip hela dagen. Skönt att träffa syster i bland, vi har alltid så mycket att berätta för varandra. Vi åkte ner till stan en stund och kollade, la undan ett par skor som jag hoppas att någon frivillig vill betala åt mig, slutar väll att jag får tjata lite på mamma, men det känns tveksamt.. Var iallfall in på kix, och där köpte jag lösnaglar, det fanns en tjej där som satte fasst dom på mig, hur fina som helst vart dom. Tänkte lägga ut en bild strax på mina naglar, så får ni se hur dom vart som, jättenöjd är jag iallfall!.

Våldtar mys dator


Sitter hemma hos syrran och titta vad jag hittade, en bild på mig själv från 2008. Vilken skillnad!


En bild, på mig och My från 2007.


Rostedt




  • Naturliga ingredienser som är ekologiskt odlade. Rättvis produktion i paradislandet Thailand. Färger och dofter utöver det vanliga. Förutom att produkterna är fullproppade med nyttiga vitaminer, oljor, mineraler och annat götta så har den yttersta teknologin används vid framställandet.
  • Produkterna tvättar därmed inte bara rent, utan innehåller hårets naturliga byggstenar så att håret genomgår en anti-age behandling. You gonna love...

Livet bara rullar på


  • Idag har det varit en dag som alla andra dagar, praktik och jobb.
    Livet bara rullar på, känner mej verkligen stolt över att jag faktist är duktig.


    I morgon ska jag till skolan, har en lektion efter det måste jag åka ner till stan för att göra ett ärende, ska höra om my vill följa med mig. Förresten, sker det något roligt till helgen ?


Hejsan hoppsan




Hejsan. Nu ska jag ut i det kalla vädret, jag ska jobba som vanligt.
Hörs en annan dag. Puss


Lördag








RSS 2.0