Kaneeel


Kanel i tee är mums! Ville bara säga det.

PUSS




Ska koka te ta en alvedon, se på teve nu. PUSS

Igår





Hade det riktigt kul igår och inatt. Började kvällen med att äta mat hemma hos Elins pappa, och sedan fixade vi oss, mötte vi upp Elins kompisar och åkte vidare till festen. Vi dansade loss drack en aning för mycket. Tappade bort Elin i natt och det vart allmänt kaos. Jag hade ingen telefon och inga hemnycklar för dom hade jag glömt hemma. Jag sov över i Enskede hos en, och i morse fick jag panik det enda jag tänkte i mitt huvud var " vart fan är elin, och hur tog hon sig hem? lever hon? Och jag kunde inte ringa, jag sökte hennes nummer på hitta.se och det fanns inte, PANIK! Jag var dessutom tvungen att åka och kolla vart hennes pappa bodde men jag hittade aldrig huset, letade i typ 2 timmar?.. Så jag fick åka tillbaka där jag bor och det var bara tur att Monnika var hemma, för jag var riktigt slut då jag kom hem. haha fyfan vad handikappad man är utan telefon? Vad gjorde man förr alltså? när varken internet eller mobiltelefon fanns? Den tiden hade inte jag velat leva på.

Nu är jag iallfall hemma, toog ett skönt bad då jag kom hem, och jag har blåmärken på mina armar? Vafan har jag gjort?.. Ja nästa gång tar jag nog det lite lugnare.





I wanna see you strip






Hjälp


Panik jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll.

1.Antingen tajts och vit skjorta,
2.eller svart spetsklänning och strumpbyxor.
3.Eller så  svarta jeans med skinndetaljer på låren och grå tröja med axelsmycken.
4.ELLER SÅ  svarta tajts och blåblommig tunnika.

Ska ha klackisar till vad jag än väljer ;)

så om det är någon som kikar min blogg nu, skriv vad ni tycker ;D


give me


Skinnjacka i mc modell
Snygga party skor

Mjukiströja



myspys


Godmorgon. Vaknade 10 idag, fyfan va skönt att sova ut. Jag brukar ju kliva upp 6 varje morgon på veckorna, så att sova fram till klockan 10 är verkligen sovemorgon för mig.

Igår kväll gjorde jag inte allt för mycket. Jag skulle ju kanske ha träffat Pontus men så vart det tydligen inte. Jag gick istället till affärn och köpte glass, apelsin. Fyfan va jag var utråkad igår, BORRING!! gick och la mig 12 liksom!! Jag hoppas dom andra helgerna i Stockholm blir bättre, annars kommer jag att dö av utråkighet.
Fasst i för sig så ska jag ut med Elin ikväll och de har jag längtat efter hela veckan, jag vill ha fäst!!

Fan va dåligt väder det är, jag funderar endå på att gå ut och gå för seriöst jag börjar fan bli fet och lat. Orka inte gymma heller, känner mej sjukt sliten redan, för tänk om det är någon snygging där. Eller ska jag gymma? Beslutångest.

Hörshej!


  

summer 2010



the-vampire-diaries


<3


och andra avenyn.


Ge mig!



Åh vad jag drömmer om denna kamra! Den är väll inte direkt märkvärdigså, men den har fastnat i mitt huvud. Ville ha den innan den började säljas!! Så kan någon snäll jävel skicka den på posten ?


det är fredag idag :D



Idag är det fredag wooho!! Idag iskolan har jag klippt klart på min docka, den vart as bra ;D Kanske att jag börjar fatta nått nu, haha. Efter det så shamponerade jag Sofi och stylade hennes hår lite smått. Fick sluta klockan halv 2 idag och då drog jag in ensam till Täby och kollade i Gallerian. Hahahaha mitt lokalsinne! jag yrade bort mig, fick till och med smsa Elin och fråga vart gina låg, jag lovar att jag gick runt runt i en cirkel innan jag hittade stället. Och när jag skulle ut så fanns det ju säkert 3 utgångar och jag letade såklart efter där jag gick in, från början för någon annan väg vet jag inte.. Så det tog säkert 10 minuter. Aja nu är jag hemma iallfall jag tror jag skulle åka in till stan och träffa Pontus och hanns kompisar som han bor med, men jag vet inte? Aja imorgon blir det fest iallfall med Elin, sjuuukt taggad ;)


Skjorta,( fick googla på det så jag stavade rätt hähä. ) nagelack och jeans!


Lockat Elin


Lockade Elins hår i Fredags :) Vart jättefint. Ska fixa henne på lördag innan vi ska ut också, woho :D
Kan döda för hennes hår!!

Skolan/ stan

Skönt att vara hemma, äntligen. Har så frusktansvärt ont i magen.
Idag i skolan var det väldigt lungt. Våran lärare Hanna var sjuk så vi kunde inte forsätta med klippningarna :( Men istället gick vi och köpte godis och slog på frisörfilmer, sedan har vi bara slappat hela dagen. Följde med Sofi på stan och vi kollade i alla affärer. Fick min lön idag och bara därför så hittade man ingenting speciellt, men det mådde min plånbok bra utav. Kom hem med en tröja och smink iallfall :)

Jag längtar tills helgen kommer, en dag kvar! Jag älskar att vara i skolan men jag känner verkligen för att det ska bli helg.




Nytt smink från i.d. Jag testar alltid något nytt, men fastnar oftast aldrig för något som jag håller till mig länge. Jag hoppas detta stannar, det verkar vara superbra.







Triiivs


Laddar in en gammal bild som vanligt ;)

Idag har den här dagen varit riktigt jobbig men rolig. Måste bara säga att jag kanontrivs här )

I skolan idag ville jag bara spy. Jag verkligen hatar att lära mig nya saker, samtidigt som jag ger mig fan på att jag ska kunna det. Det är iför sig bra, men mina tankar i dom minuterna är hemska. Klippte på klippdockan idag, och jag klippte bra till jag såg att jag klippt luggen helt fel, och fick börja om. Det var ju roligt, var väldigt nära på att kasta dockan i väggen just då. Men det gjorde jag inte. Det är förövrigt skitbra, både i skolan och hemma där jag bor. I skolan är det ibland tråkigt och ibland kanon kul så man knappt vill åka hem då man slutat. Man lär sig nya saker varje dag och jag bara älskar det lika mycket som jag hatar det. Där jag bor, Monnika är jätte snäll och hennes dotter Elin kommer jag verkligen bra överens med, vi klickade direkt ;) Ska följa med hon på fest på fredag också, det ser jag fram emot.

Nu tänkte jag färga och noppa brynen sen kryper jag ner under täcket och slår på teven. 

Jason Derulo



Toppat mig



Precis kommit hem från skolan. Var fan ett under att jag kom fram till skolan eftersom alla tåg och bussar varit inställda pågrund utav snövädret. Jag stenvägrade inställningarna i morse och gick ut i kylan -20, stog i typ en halvtimma och väntade, det kom tillslut ett tåg som tog mig in till skolan, så det var perfekt ;D

Hanna (min lärare) toppade mig idag, hon är så snäll =) Vart supernöjd och nu känns håret så mycket fräschare.
Hann även klippa lite på min klippdocka, vi ska forsätta med det imorgon, längtar sönder.

När jag kom hem från skolan gick jag och handla fikabröd, smör, mjölk, pålägg osv. Och gjorde även ordning thaigryta, som man kan köpa färdig på ica. Strimmlade även ner lite kyckling, och nu har jag mat för hela veckan, haha. Lär aldrig vilja äta kyckling mera för fy-fan vad mycket det blev..

Och nu tycker jag att jag är värd att få gå till solariumet nedan för mig. Ja det tänkte jag unna mig själv =)




Kokat tee och äter ananas


Mycket gott vill jag lova =) Nu ska jag krypa ner i sängen och slå på teven. PUSS!

Bio




Igår var jag och Elin på bio och såg shutter island. Se den! Du kommer inte ångra dig.

Vaknade halv tio, gick och gjorde ordning frukost och började sminka mig, tror jag ska åka in till stan strax, får se hur jag gör :)


Färgat håret idag =)




Jag har bara hår i min skalle.


Gjort svinrygg idag. Nöjd med formen men inte med snurren.


Skitsvårt att göra så inte nålarna syns, men jag är nöjd! Ska träna mer imorgon.


Hunnit med att klippa helform idag också.


Värmeskydd, hårinpackning för slingat hår, repererande som förstärker slitna hårtoppar och hårspray.


Höstjacka


Jag är inte direkt duktig att knäppa kort på saker. Men jag tänkte visa er min nya höstjacka, den är jättesnygg i verkligheten =) Längtar tills jag får dra på mig den.

Klipp klipp


Bild brist. Jag ska köpa nya batterier i morgon till min kamra, för dom senaste dagarna i skolan då jag slagit på kamran, så har min kamra bara dött. Kassa batterier alltså.

Idag iskolan fick vi äntligen börja klippa ( på dockor alltså, Sjukt kul att äntligen få sätta igång. Men det var svårt vilket jag inte trodde det skulle vara. Många klippte sig i fingarna, bland annat jag såklart!. Jag går med plåser runt mina händer och tycker synd om mig själv.

Har en fullspäckad vecka. Vi ska lära oss olika klipptekniker samt ha teori och på fredag ska vi ha egenhårvård och då ska vi färga håret på varandra.

Köper batterier i morgon och laddar in massa bilder då jag har tid =)

Jag vill ha vår.


Tjena allihopa!

Veckan har varit tung, tidiga mornar och sena kvällar, jag trivs iallfall sjukt bra. Skönt att få in rutiner i sitt liv och göra nått man tycker är super kul. I veckan har vi tränat mest på praktiska saker och även en hel dag från 9 till 5, teori!  I helgen har jag även passat på att träffa Niklas och varit med Elin. Elin visade mig stan i går, och vi gick och kikade och jag hittade en vårjacka som jag fick med mig hem, den var jättefin typ enkel variant. Sen for vi hem och kikade på fucking åmål, och fy helvete vad vi garavde så jävla töntig film, fjortisfilm. Vi gick och la oss runt 1 tiden.

Imorse vaknade jag klockan 9, tog fram böckerna från skolan och satt i gång att plugga. Tog ett bad och gjorde ordning frukost också. Idag ska jag ha tvätttid klockan sex, senare ska jag och Elin på gymmet och pumpa våra små armar, haha lite skrattretande sist jag tränade, för fytusan vad jag är svag,en armövning klarade jag bara 5 kg hahahaha.


Ska ta med mig kamran till skolan i veckan, så kommer säkert dyka in nå bilder nu i veckan =)






Min första långhårsuppsättning








Min första långhårs uppsättning, haha :$


Har varit lite off nu från bloggen, men jag har verkligen fullt upp, hinner bara äta,sova och åka till skolan.
Så kommer inte ha så mycket tid för bloggen, men ni kan ju gärna kika in nån gång då och då ;)
Hare bra PUSS

RSS 2.0